Testimonial

Familie Bosmans uit Meeuwen

Waarom gingen jullie met Pellens in zee voor de renovatie van jullie ramen en deuren?

Wij kenden Pellens al en wisten dat jullie bedrijf in de buurt lag. Toch hebben we meerdere bedrijven gevraagd om een offerte te maken. En uiteindelijk stak Pellens er echt met kop en schouders bovenuit. Qua prijs evenzeer als qua kwaliteit. Dat is achteraf wel gebleken!


Jullie hebben nu een drietal jaar geleden gerenoveerd. En zijn jullie nog altijd tevreden?

Absoluut! Helemaal in het begin waren er nog enkele mankementjes … Maar binnen de kortste keren stonden jullie hier om het op te lossen. Zoals het afregelen van een raam dat niet goed opende, bijvoorbeeld. Dat probleem was onmiddellijk verholpen.

En wat werd er precies gerenoveerd door onze mensen?

Wij wisten welke kleur we wilden en dat hebben ze kunnen verwezenlijken.
Oorspronkelijk hadden onze ramen vanbuiten een donkere ebbenhouten kleur. Die kleur is nu terug in de mode en dus wilden we daar opnieuw voor gaan. Voor de binnenkant was ons oog gevallen op wit. Ook daar zijn jullie aan tegemoet gekomen.
De plaatsing gebeurde eveneens zeer keurig. Alles werd meteen netjes opgeruimd. De kleine aanpassingen waar jullie moesten voor terugkomen werden snel én zonder extra kosten uitgevoerd.
Kortom: de samenwerking was voor ons een positieve ervaring. De communicatie was eerlijk en duidelijk: wat er allemaal kon, wat de voorwaarden waren …. Het gesprek werd niet rap-rap afgehandeld. De mede-eigenaar heeft rustig zijn tijd genomen en alles uitgelegd. Dat is één van de redenen achter onze keuze voor Pellens. Dus dankjewel Peter. (lacht)
Hij heeft het hele gamma voorgesteld zonder zich op te dringen. Dat geeft vertrouwen. Zelfs de oplossingen waar wij niet aan dachten heeft hij duidelijk uitgelegd. Zoals de dubbele opening voor de ramen, zodat we ze veel makkelijker kunnen poetsen.
We merken bovendien dat het driedubbel glas echt een verbetering is. Zo hebben we minder stookkosten. In combinatie met andere renovaties heeft dat al veel besparingen opgeleverd. Het is de investering dus zeker waard.
Als ik eerlijk ben: alles bevalt ons aan de nieuwe ramen. We zijn echt tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding.
Net als wij zelf moest ons glas immers met de tijd mee. (lacht) En daar zijn we heel blij om. Zeker in vergelijking met ons oud dubbel glas is het verschil enorm.


Er werd echt naar ons geluisterd en de communicatie was heel helder!

Zouden jullie Pellens aanbevelen?

Zonder twijfel! Over de gehele lijn waren jullie erg betrouwbaar. We zijn op geen enkel moment ongerust geweest, alles verliep vlot en het was niet ver.
Mensen uit de omgeving een kans geven vinden we trouwens heel erg belangrijk. Dus de keuze voor Pellens was zeker de juiste!


Wat zijn jullie tips voor Pellens?

Ik kan eigenlijk niets bedenken. Als alles zo loopt als hier, zijn jullie goed bezig!

 

« Terug