Testimonial

Familie Geuens uit Lommel

Waarom zijn jullie met Pellens in zee gegaan voor de renovatie van jullie ramen en deuren?

Wij kenden jullie al van de spanplafonds. En nadat we de opendeurdag hadden bijgewoond, viel de keuze meteen op jullie. Ook omdat we tevreden waren van onze plafonds. Aan iemand anders hebben we zelfs niet gedacht!


Wat heeft Pellens in jullie woning bereikt?

Wij wisten niet wat we wilden of welke kleur het best zou passen. Jullie hebben ons geholpen bij de keuze van het materiaal (PVC), de kleur en de ruitverdeling met geïntegreerde tussenstijlen. Het resultaat: gebroken witte ramen, een mooie grijze deur en handige rolluiken.

Hoe hebben jullie de samenwerking ervaren?

Er was meteen een fijne klik. Van het eerste gesprek tot de oplevering. Als er iets aan de hand was moesten we maar bellen en konden we meteen bij Peter terecht.


We konden altijd bij Pellens terecht, van het eerste gesprek tot de oplevering.

Wat beviel jullie het meest aan deze samenwerking?

Overal zie je de aandacht voor afwerking. Onze woning is goed geïsoleerd en het totaalplaatje is prima in orde. Vroeger konden we de wind door de deuren en ramen voelen en ook dat is nu volledig verholpen.


Zouden jullie Pellens aanbevelen?

Jazeker! We zouden vertellen over de samenwerking, de afwerking en de prijs. We moesten zeker niet schrikken toen we de offerte onder ogen kregen. Het bedrag lag zelfs nog lager dan onze verwachtingen. En dat met materiaal van Schüco, dat van topkwaliteit is.

 

« Terug