Testimonial

Familie Grieten uit Oudsbergen

Voor de renovatie van jullie ramen gingen jullie in zee met Pellens. Waarom maakten jullie die keuze?

Het was voor ons essentieel dat onze leveranciers dichtbij aan de slag waren. Nadat samenwerkingen met bedrijven van de andere uithoek van het land tegenvielen, wilde ik nu naar Pellens toe kunnen stappen als ik met vragen en opmerkingen zat.


Hebben jullie toch nog even getwijfeld?

De locatie was al goed, maar ook de snelheid van Pellens viel ons meteen op. We hadden ook al wat andere leveranciers gecontacteerd, maar die hadden dan bijvoorbeeld 3 maanden nodig voor een opmeting. Zo werkt het voor ons niet.
Dus stapte ik bij Pellens binnen en vroeg ik een opmeting aan. Binnen de drie dagen was alles in kannen en kruiken. Wij waren overtuigd!

Welke keuzes heb je uiteindelijk gemaakt voor je profielen en je ramen?

Wel, we hebben ter plaatste meteen onze keuze gemaakt. PVC ramen in gebroken wit aan de binnenkant, steengrijs vanbuiten. Ook de afkasting in PVC werd door Pellens geïnstalleerd.


Pellens gaf ons precies wat we zochten: uitstekende service en nette afwerking, binnen de afgesproken levertijden!

Hoe verliep de samenwerking met Pellens?

De plaatsers hebben hun werk uitstekend gedaan. Niets was er vuil of kapot. ’s Avonds toen ze vertrokken heb ik hen gecomplimenteerd. Ik ben zelf jarenlang op de baan geweest als installateur van zonnewering en weet dus als de beste hoe hoog de kwaliteit van hun werk is – en hoe fijn het is om geapprecieerd te worden!


Zouden jullie Pellens aanbevelen?

Zonder twijfel. De service was goed, de levertijden werden gerespecteerd en de afwerking was netjes. Precies wat ik zocht!

 

« Terug