Testimonial

Familie Hendrix-Steensels uit PEER

Voor de renovatie van de ramen en deuren van jullie woning koos je voor Pellens. Waarom?

Om eerlijk te zijn, de keuze van onze ramen- en deurenspecialist was een heel moeilijke bevalling. We bezochten minimaal tien mogelijke leveranciers, maar vonden niet wat we zochten. Ofwel was de kwaliteit ok, maar hadden we geen klik met de verkoper, ofwel was het andersom.

Op een avond zei Robby, mijn partner,” kom Lieve, morgen contacteren we Pellens eens, ‘je weet maar nooit’”. En jawel, het bleek ‘a match made in heaven’. Peter kwam eerst thuis langs om te overleggen. Alles kwam aan bod: de materiaalkeuze, de kleuren, de combinatie van hout en pvc, tot en met het juiste onderhoud.

Na het eerste gesprek bezochten we de toonzaal en kozen we de kleuren en materialen. De offerte was zeker niet de goedkoopste, maar een investering in ramen en deuren doe je niet ieder jaar. We hadden vertrouwen getankt en dat was hét doorslaggevend argument om voor Pellens te kiezen.


Welke keuzes hebben jullie uiteindelijk gemaakt?

Voor de ramen kozen we strakke zwarte pvc-profielen met een ‘steel look’. Heel eigentijds qua vormgeving en dankzij de onderhoudstip (ramen wassen met water zonder detergent) van Peter waren we er zeker van dat de ramen ook mooi zwart zouden blijven. Voor de voordeur kozen we hout omdat dit een mooi en warm contrast creëert met de strakke lijnen van de ramen. De binnenzijde van de ramen is crèmekleurig met een mooie omkasting.

Ook die omkasting is een van de punten waarop Pellens het verschil maakte. De keuze uit hoogwaardige materialen was, in tegenstelling tot de andere leveranciers die we bezochten, enorm! Nu, twee jaar later, zijn we nog steeds super tevreden van het totaalplaatje.

Fijn om te horen! Zijn er nog opvallende verschillen in vergelijking met vroeger?

Het geluid! We wonen aan een vrij drukke weg en het verschil met vroeger is echt opvallend. De stilte is nu oorverdovend (lacht). Dit hadden we trouwens niet direct verwacht omdat de ramen die vervangen zijn ook al dubbel glas hadden. De technologie op vlak van profielen en glas heeft duidelijke enorme stappen voorruit gezet de voorbije decennia.


Ramen & deuren vervangen, moet je in vertrouwen kunnen doen en Pellens is echt een héél betrouwbare partner.

Hoe verliep de samenwerking met Pellens?

Boven verwachting! De plaatsing tijdens de krokusvakantie verliep 100% volgens planning. De plaatsers kenden hun job én hielden de sfeer erin. Niet normaal! Maar bon, ze kregen dan ook wel iedere middag warme, verse soep van mij.

In de loop van het voorjaar merkten we wel dat er zich witte stippen en sluiers vormden op de zwarte ramen. Oranje knipperlichten gingen meteen af. Pellens nam de klacht au sérieux, kwam meteen langs, stelde ons gerust en loste het op. Uiteindelijk ging het over lijmresten van de plastic folie waarin de ramen verpakt waren. Een gespecialiseerde firma heeft alles héél netjes verwijderd.


Zouden jullie Pellens aanbevelen aan vrienden?

Direct! Dat hebben we trouwens al gedaan en wel om drie héél goede redenen: het advies is correct en professioneel, de service – ook de after sales service – is prima en de plaatsers kennen hun job tot in de puntjes. Ramen & deuren vervangen, moet je in vertrouwen kunnen doen en Pellens is echt een héél betrouwbare partner.

 

« Terug