Testimonial

Familie Luc van den Berghe uit Lommel

Voor de ramen en deuren van je renovatieproject viel je keuze op Pellens. Waarom?

Mijn eerste woning was een sleutel-op-de-deur project waarin Pellens de ramen en deuren plaatste. Alles was er echt piekfijn afgewerkt en dus moest ik niet lang nadenken toen ik op zoek ging naar een ramen en deurenpartner voor de renovatie van mijn nieuwe woning. Ik vroeg ter vergelijking nog twee offertes op bij andere leveranciers maar het voorstel van Pellens stak er bovenuit. Een heel gedetailleerd uitgewerkt project met een correcte prijs, wat wil je nog meer?


Welke keuzes heb je uiteindelijk gemaakt voor je profielen, je ramen en je deuren?

Omdat het bedoeling is om dit huis binnen afzienbare tijd te verhuren, ging ik op zoek naar een tijdloze oplossing met een goed prijs/kwaliteit verhouding. Ik koos voor klassieke antracietkleurige PVC-ramen en deuren zonder veel franjes. Rechttoe, rechtaan.

Op aanraden van de verkoper koos ik voor een combinatie van Schüco PVC-profielen met driedubbel superisolerend glas. Dat leverde me een geweldige EPC-waarde op die voldoet aan alle normen tot 2050! Echt een meerwaarde voor mijn woning.

Hoe verliep de samenwerking met Pellens?

Top! De plaatsers van Pellens zijn echte stielmannen die de fijne kneepjes van het vak kennen. Op twee dagen tijd was alles gepiept: de plaatsing, het afstellen en … het oppoetsen. Dat laatste lijkt misschien een detail, maar ik vind het wel belangrijk. Mijn vensterbanken en dorpels werden zo grondig opgeschuurd dat ze er nu beter uitzien dan toen ze nieuw waren. Nadien kwam men nog even langs om de afstelling van de sloten en scharnieren te finetunen en nu, goed een jaar later, functioneert alles nog steeds pico bello.


Het eindresultaat is precies zoals ik het in mijn hoofd had. Eenvoudig, sober maar heel degelijk en mooi afgewerkt. Gewoon de beste kwaliteit aan de beste prijs. Precies wat ik zocht.

Wat bevalt je het meeste in het eindresultaat?

Het eindresultaat is precies zoals ik het in mijn hoofd had. Eenvoudig, sober maar heel degelijk en mooi afgewerkt. Gewoon de beste kwaliteit aan de beste prijs. Precies wat ik zocht.


Zou je Pellens ramen en deuren aanbevelen aan je vrienden en kennissen?

Absoluut! De combinatie van de kwaliteit van Schüco en het vakmanschap van Pellens is onklopbaar. Alles verloopt er vlekkeloos vanaf het advies en de offerte tot en met de plaatsing en de factuur. Pellens is echt nog een ‘old school’ familiebedrijf met een hart voor de klanten. Je bent er geen nummer en dan is het fijn samenwerken.

 

« Terug