Testimonial

Familie Steegmans uit Genk

Waarom gingen jullie met Pellens in zee voor de ramen en deuren van jullie nieuwbouw?

Twee collega’s hadden met jullie samengewerkt en waren heel tevreden. We hadden al wat andere offertes opgevraagd maar bij de concurrentie kregen we niet altijd een totaaloplossing. De zonnewering, bijvoorbeeld, moesten we dan ergens anders bestellen.
Bij Pellens kon het wel in 1 pakket. Bovendien zag de toonzaal er aantrekkelijk uit en gaf hij meteen een idee van het resultaat. We hebben onmiddellijk de stalen kunnen inkijken. Daarbovenop was de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend.


Voor welk type ramen hebben jullie gekozen?

We waren op zoek naar een vrij klassieke stijl die tevens niet te zwaar aanvoelde. Ergens anders hadden we houten ramen gezien die net iets te veel aandacht opeisten. We waren meteen weg van het profiel dat we nu hebben. De combinatie van een houtnerf en RAL 9010, is heel geslaagd. Zowel binnen als buiten zien de ramen er hetzelfde uit, in een echte landelijke cottagelook.
Raf heeft ons ook aangeraden om de naad te laten ‘verdwijnen’ voor een authentieke uitstraling. Onze dakwerker vroeg ons zelfs of het echte houten ramen waren. Eigenlijk hebben heel wat mensen dat gevraagd (lacht).

Hoe hebben jullie de samenwerking met Pellens ervaren?

Raf heeft duidelijk praktijkervaring en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Op het plan staan eigenlijk schuifdeuren, maar dat was niet mogelijk. Nu zijn het prachtige, handige schuiframen geworden. De ingebouwde zonnewering, vliegenramen en buitenklinken waren allemaal absoluut geen probleem.
Onze periode viel net voor het bouwverlof, maar daar heeft de planning zijn beste beentje voor gezet.
Over de plaatsers waren we meer dan tevreden. Ze namen de tijd om alles af te dichten, zodat de woning perfect geïsoleerd was. Roel is bovendien teruggekomen voor wat last-minute aanpassingen. En daar was nooit discussie of gedoe over. Alles ging vlot.


Het is echt precies geworden zoals we het gedroomd hadden.

Zijn jullie blij met het driedubbel glas?

Voor de ramen aan de zuidkant wilden we dat sowieso, en met een beperkte meerprijs is het dan gelukt om dat overal te doen. Pellens heeft trouwens eveneens de zonneweringen en de houten deur voor ons geregeld. Met onze aannemer werd helder en open gecommuniceerd. Echt een totaalplaatje.
Bij andere firma’s was dat niet zo en dat was een echte afknapper.


Zouden jullie Pellens aanbevelen?

We hebben jullie zelfs al aanbevolen aan de buren! We zijn heel erg tevreden, van het verkoopgesprek tot de plaatsing.

 

« Terug