Testimonial

Familie Winters uit PELT

Voor de renovatie van de ramen van je klassieke 50er jaren woning koos je voor Pellens. Waarom?

Er waren verschillende redenen. Hubert Pellens, de oprichter van het bedrijf, was mijn achterbuurman. Ik kende hem persoonlijk en, belangrijker nog, zijn goede faam. Bovendien werkten zij met Schüco profielen, Duitse degelijkheid ten top, en dat was echt wel doorslaggevend.

Ik ben zelf actief in de sector van industriële raampartijen en kende daardoor de ijzersterke reputatie van het merk. Ik bezocht wel enkele andere mogelijke leveranciers, maar het deskundige advies van Peter heeft me snel over de streep getrokken. Zelfs als ervaren rot in het vak kon ik van Peter nog bijleren. Er was meteen een goede klik tussen ons.


Voor welke oplossing heb je uiteindelijk gekozen?

We hebben crème-witte pvc blokramen laten plaatsen met een kruisverdeling en driedubbel glas. De ramen hebben binnen en buiten dezelfde crème-witte RAL-9001 kleur met een mooie nerf. Een look die perfect aansluit bij de klassieke stijl van onze al wat oudere woning. We kozen voor het driedubbele glas omwille van de akoestische kwaliteit. Geen overbodige luxe als je langs een drukke verkeersader woont. Ook de elektrische rolluiken zijn door Pellens geleverd en gemonteerd. Pico bello!

Hoe verliep de samenwerking met Pellens?

We hebben samengewerkt als echte partners. Verbouwen is een beetje mijn hobby en voor het grote schuifraam dat uitgeeft op het terras had ik zelf enkele ideeën. Een schuifraam installeren van 3 meter hoog en 8 meter breed is echt geen sinecure. Maar mijn industriële kennis en het vakmanschap van Peter vulden elkaar mooi aan. Samen hebben we echt de perfecte oplossing uitgewerkt voor deze complexe constructie. Ik geniet er nog elke dag van.


Pellens denkt altijd met je mee. Misschien niet de goedkoopste, maar wel de beste.

Hoe kijk je nu, bijna 10 jaar na de installatie, terug op je keuze voor Pellens?

Nu, na inderdaad bijna tien jaar, ben ik er meer dan ooit van overtuigd dat we toen de juiste keuzes maakten. De combinatie van de kwaliteit van Schüco met het vakmanschap van Pellens is een winner. De ramen en de rolluiken zijn nog steeds in perfecte conditie. Niemand die denkt dat ze al 10 jaar op de teller hebben. En ook de after sales was prima. Door een spanningsprobleem begaf een elektrische motor van de rolluiken. Een probleem dat een eerste keer meteen onder garantie opgelost werd.


Zou je Pellens aanraden aan vrienden en kennissen?

Zeker en vast! We hebben dit trouwens al regelmatig gedaan. Als je voor je ramen en deuren een partner zoekt die met je meedenkt en die je 100% kan vertrouwen, dan is Pellens een prima keuze. Pellens denkt altijd met je mee. Misschien niet de goedkoopste, maar wel de beste.

 

« Terug